Opdrachtgever

Margje Penning en Paddy Noë

Wij hebben een warm hart voor oude gebouwen die de tand des tijds hebben doorstaan. Het verduurzamen van Wilhelminaweg 5 met behoud van het monumentale karakter, zodat het nog zeker 100 jaar op een verantwoorde manier gebruikt kan worden is een uitdaging die we graag aangaan.

paddy@wilhelminaweg5.nl
margje@wilhelminaweg5.nl

Architect

ORGA architect

ORGA architect is een architectenbureau gespecialiseerd in ecologisch en biobased bouwen. Duurzaamheid en monumenten gaan uitstekend samen, een oud gebouw is uit zichzelf al erg duurzaam. Natuurlijke materialen sluiten daar uitstekend bij aan. Uitgangspunt bij deze restauratie is om vanuit historisch perspectief te behouden wat er nog is, terug te brengen wat verdwenen is en te herstellen wat kapot is. Ecologisch restaureren is naar de toekomst toe restaureren.

www.orga-architect.nl

Aannemer

van de Veerdonk bouw + regie

Organiseert de realisatie van een renovatie-, restauratie- of verbouwingsplan vanaf het allereerste idee tot en met de uitvoering. Belangrijk zijn daarbij: duurzaam verbouwen met het gebruik van minder milieubelastende materialen en korte lijnen tussen de verschillende specialisten. Met oog voor detail, product en proces.

veerdonkbouw.nl

Energieadviseur

Hanneke Tent   Energieadvies

Adviseert bij investeringen in energiebesparing en duurzamer energiegebruik, zodat in de woning confortabel, energiezuinig en gezond geleefd kan worden.

wageningenwoontduurzaam.nl/deelnemers/energieadviseurs/hanneke-tent-energieadvies

 


© Margje Penning en Paddy Noë